Laitteet kuluttajille

Suomen otsoniterapia tuo maahan kaksi toisiaan vastaavaa Enaly-merkkistä veden otsonointiin soveltuvaa laitetta. Vastaamme tuotteidemme turvallisuudesta ja laadusta ja testaamme jokaisen laitteen toiminnan ja otsonituotannon ennen kuin ne lähetetään jälleenmyyjille tai kuluttajille. Varsinkin Kaukoidässä tehdään nykyään useita laitteita, joille otsonituotannon luvataan olevan hyvinkin suuri, mutta käytännössä näin ei ole. Myöskään laadunvalvonta ei aina ole riittävää. Suomen otsoniterapialla on laitteet, joilla voimme mitata otsonin tuotannon ja pumpun virtausnopeuden ja samalla tarkastamme, että muutkin toiminnot toimivat normaalisti. Kun hankit laitteen Suomen otsoniterapialta, voit olla varma, että saat toimivan laitteen. Juomaveden otsonaattoreille myönnämme yhden vuoden takuun.

Olemme kenties ainoa laitetoimittaja koko maailmassa, joka toimittaa juomaveden otsonaattorit otsonointipullon kanssa. Tästä pullosta johdetaan liukenematon otsoni aktiivihiilihajottimen kautta takaisin huoneilmaan. Tällöin otsoni hajoaa, eikä otsonia täten pääse haitallisia määriä huoneilmaan. Laitteen otsonituotanto on sen verran suuri, että varsinkin pieneen huonetilaan voi muodostua jopa haitallisia määriä otsonia. Otsonointipullo ja siihen liitetty hajotin varmistavat, ettei huoneilmaan kuitenkaan pääse liikaa otsonikaasua. Laitteet on valmiiksi kasattu käyttökuntoon ja mukana tulee selkeät suomenkieliset ohjeet, joten niiden käyttöönotto on helppoa. Tarvitset ainoastaan vettä vesihanasta ja sähköä pistorasiasta.

Tällä hetkellä tuomme maahan kahta eri laitetta. Ne ovat uudempi Enaly OZX-300ST ja vanhempi Enaly OZX-300AT. Uudemman OZX-300ST:n Erona edelliseen OZX-300AT –laitteeseen on laitteen hieman pienempi koko ja hiljaisempi ääni. Toisaalta omien mittauksiemme mukaan sen otsonituotto on keskimäärin ollut hieman heikompi, mutta ero ei ole olennaisen suuri. Myös laitteiden tehonsäädössä on eroja, sillä OZX-300AT-laitteessa se on portaaton ja tässä OZX-300ST –laitteessa on taas kolme eri asentoa. Käytännössä tällä ei ole merkitystä, sillä kumpaakin laitetta käytettäessä suositellaan aina käytettäväksi maksimiteholla.

Enaly OZX-300AT – ilmapumpulla varustettu otsonigeneraattori juomaveden otsonointiin.

16

Tämä edullinen otsonigeneraattori on tarkoitettu juomaveden otsonointiin. Mukana tulee pullo, ilmankuivain ja otsonihajotin sekä tarvittavat letkut ja diffuusorit. Otsonoitu juomavesi on itsehoidoksi soveltuva menetelmä ja nämäkin generaattorit on tarkoitettu lähinnä kotikäyttöön.

Huom.! Tätä generaattoria ei ole tarkoitettu otsonoidun öljyn valmistukseen. Pienenkin öljymäärän valmistaminen vaatii useita grammoja otsonia, jonka valmistamiseen tällä generaattorilla menee tunteja tai jopa vuorokausia. Laitetta ei ole suunniteltu tällaiseen käyttöön. Olemme tietoisia, että jotkut jälleenmyyjät ovat virheellisesti suositelleet laitetta tällaiseen väärinkäyttöön. Laite on tarkoitettu yksinomaan veden otsonointiin ja takuu ei korvaa, mikäli sitä käytetään muihin tarkoituksiin. 

Teknisiä tietoja:

 • Valmistajan lupaama portaaton otsonituoton säätö 0- 200 mg/h. Käytännössä olemme mitanneet selvästi suurempia otsonituotantoja ja usein se on yli 250 mg/h ilman ilmankuivaajaa.
 • Pumpun virtausnopeus: 2-3 l/min.
 • Pumpun paine 0,015-0,02 MPa.
 • Otsonin tuotto koronapurkauksella (otsoniputki).
 • Laitteessa digitaalinen ajastin, jolla otsonointiajan voi säädellä 5 minuutista 60 minuuttiin. Ajastimen voi myös kytkeä pois päältä.
 • Valmistaa otsonin ilmasta. Voidaan kytkeä myös happipulloon tai happirikastimeen, mutta tällöin kaasun syötön on oltava sama kuin pumpun virtauksen.
 • paino 800 g.
 • Sisältää kaksi hohkakiveä (diffuusoria) letkuineen. Suomen otsoniterapia toimittaa laitteen yhteydessä myös ilmankuivaimen, aktiivihiilihajottimen ja otsonointipullon, jolloin otsonia ei pääse huoneilmaan.
 • Suositushinta 240 EUR.
 • Vuoden takuu.
 • Saatavana myös verkkokaupassamme.

Lataa suomenkielinen käyttöohje täältä

Enaly OZX-300ST – ilmapumpulla varustettu otsonigeneraattori juomaveden otsonointiin

17

Tämä edullinen otsonigeneraattori on tarkoitettu juomaveden otsonointiin. Mukana tulee pullo, ilmankuivain ja otsonihajotin sekä tarvittavat letkut ja diffuusorit. Otsonoitu juomavesi on itsehoidoksi soveltuva menetelmä, ja nämäkin generaattorit on tarkoitettu lähinnä kotikäyttöön.

Huom.! Tätä generaattoria ei ole tarkoitettu otsonoidun öljyn valmistukseen. Pienenkin öljymäärän valmistaminen vaatii useita grammoja otsonia, jonka valmistamiseen tällä generaattorilla menee tunteja tai jopa vuorokausia. Laitetta ei ole suunniteltu tällaiseen käyttöön. Olemme tietoisia, että jotkut jälleenmyyjät ovat virheellisesti suositelleet laitetta tällaiseen väärinkäyttöön. Laite on tarkoitettu yksinomaan veden otsonointiin ja takuu ei korvaa, mikäli sitä käytetään muihin tarkoituksiin. 

Teknisiä tietoja

 • Valmistajan ilmoittama otsonituotto 200 mg/h ilman ilmankuivainta ja 500 mg/h ilmankuivaimen kanssa. Omien mittauksien mukaan otsonituotto on usein reilusti suurempi ilman ilmankuivainta, mutta toisaalta ilmankuivain lisää tuotantoa vain noin kolmanneksella.
 • Otsonin tuotto säädettävissä. Kolme eri tehovaihtoehtoa.
 • Sisäinen ilmapumppu. Virtausnopeus noin 2 l/min. Nopeus vaihtelee pumpun rasituksen mukaan.
 • Täyden vesipullon kanssa virtausnopeus on hitaampi kuin vapaasti virratessa ilman vettä.
 • Pumpun paine 14–19 kPa
 • Käyttölämpötila 0-40 oC
 • Suhteellinen kosteus alle 80%
 • Ajastimen säätövaihtoehdot: 1,3,5,10,20,30,…,90 minuuttia.
 • Tekee otsonin huoneilmasta koronapurkauksella.
 • Voimanlähteenä verkkovirta AC220-240V.
 • Mitat 115mmX215mmX55mm.
 • Nettopaino 750g.

Lataa suomenkielinen käyttöohje täältä

10 vuoden kokemuksella otsonoituja ihonhoitotuotteita niin naisille kuin miehillekkin
Silikonittomat tuotteemme:
O-LIVE Oxy Cream Soft
O-LIVE Oxy Cream Cocoa Soft
Suomen Otsoniterapia on nyt myös Facebookissa
Annathan meille palautetta tuotteistamme, koska niiden avulla voimme jatkossakin kehittää tuotteitamme parhaalla mahdollisella tavalla.