Yritys

Suomen otsoniterapia perustettiin vuonna 2005 aluksi toisen yhtiön aputoiminimenä ja vuodesta 2008 lähtien se on toiminut itsenäisenä yrityksenä. Yrityksen päätoimialana on otsonoitujen ihonhoitotuotteiden valmistus sekä laitteiden maahantuonti. Otsoniterapia on yleisnimitys hoitomuodoille, joissa otsonikaasua käytetään lääkeaineena. Otsoniterapialla on tutkitusti havaittu olevan monia eri terveysvaikutuksia, mm. seuraavia:

  • Stimuloi soluhengitystä ja lisää täten solujen energiantuotantoa.
  • Stimuloi immuniteettiä.
  • Stimuloi antioksidanttijärjestelmää suojaten näin vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta.
  • Otsoni on vahva antiseptinen aine, joka tuhoaa nopeasti virukset, bakteerit ja sienet. Reaktiivisena kaasuna se hajoaa nopeasti, mutta ulkoisissa sovellutuksissa tällä on merkitystä monissa oireissa.

Tällä hetkellä yrityksemme valmistaa otsonoituja öljyjä ja rasvoja joiden raaha-aineista osa tuodaan Rankasta. Tuomme maahan myös juomaveden otsonaattoreita.

Kaikki tuotteemme on tilattavissa verkkokaupastamme. Lisäksi tuotteitamme voi ostaa jälleenmyyjiltä eri puolilta Suomea.

Jos olet yrittäjä ja haluat tuotteidemme jälleenmyyjäksi, ota yhteyttä, niin lähetämme sinulle tukkuhinnaston.

10 vuoden kokemuksella otsonoituja ihonhoitotuotteita niin naisille kuin miehillekkin
Silikonittomat tuotteemme:
O-LIVE Oxy Cream Soft
O-LIVE Oxy Cream Cocoa Soft
Suomen Otsoniterapia on nyt myös Facebookissa
Annathan meille palautetta tuotteistamme, koska niiden avulla voimme jatkossakin kehittää tuotteitamme parhaalla mahdollisella tavalla.